For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Bøe & Lepsøy Utbygging

Bøe & Lepsøy Utbygging

Bøe & Lepsøy Utbygging AS ble etablert i 1978 og har i dag hovedkontor på Os. Selskapet er en del av Bøe & Lepsøy konsernet som i dag samlet teller over 130 ansatte fordelt på blant annet entreprenørselskapet Vestafjell AS,  Moderselskapet Bøe & Lepsøy AS ble etablert i 1939 og var opprinnelig et byggmesterfirma som opp gjennom tiden har hatt store og små oppdrag både i Bergen og omegnskommunene. Selskapet har hatt flere større boligutbygginger i egen regi eller i samarbeid med andre. De siste årene har selskapet bygget ut flere felt med til sammen rundt 230 boliger i Os området.

I dag har Bøe & Lepsøy Utbygging AS planer om utbygging av mer enn 350 boliger bare i Os området. Halvparten av disse er ligger noen år fram i tid da dette er områder som ennå er i en reguleringsprosess.

Bøe & Lepsøy Utbygging AS utvikler og bygger ut boligprosjekter i hele bergensregionen. Selskapet har som mål å bygge gode boliger for folk flest tilpasset område og natur. Det er et mål å ta vare på vegetasjon og terreng så godt det lar seg gjøre.  Ut i fra at selskapet har sitt utspring i Os har selskap hittil hatt største engasjement i dette området og nærområder i kommunene omkring.